Форум Кирова

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Кирова » Отдых в Кирове » Обучение по электробезопасности

Обучение по электробезопасности

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Электробезопасность являются одной из важнейших составляющих общей безопасности. Именно поэтому, согласно трудовому законодательству, периодическую аттестацию по электробезопасности должны проходить как персонал в общем (один раз в календарном году), так и сам инженеры по охране труда – раз в 3 года. В эту же категорию входят группы допуска. Всего их пять. Сегодня я хотела бы порекомендовать вам учебный центр, где можно пройти обучение по электробезопасности для всех сотрудников. Называется «АМИПроф». Мы с этими ребятами сотрудничаем достаточно давно, и не только в сфере электробезопасности, у них также есть масса других курсов для аттестации и повышения квалификации сотрудников. Рекомендую посетить сайт ребят, чтобы ознакомиться с полным перечнем их услуг.

0

2

Від новин сьогодні багато чого залежить, саме тому, треба активно за ними слідкувати, намагатися завжди бути в курсі того, що вдбувається, добре, що ми тут можемо поспілкуватися з приводу новин. Та загалом, я раджу всім використовувати тільки якісні, перевіренні новинні портали, бо тільки вони мають змогу надати всю необхідну інформацію. Добре, що я використовую Glavcom.ua, котрий найефективніше працює в інформаційному просторі, завдяки його діяльності, я став більш об'єктивно сприймати новини та події. Також х їхньою допомогою, я став більше читати новин про Київщину https://glavcom.ua/tags/kijivshchina.html , а також інші області моєї країни, що доволі такі потрібна річ, бо саме завдяки цьому, я можу бути в курсі того, що відбувається на теренах держави. Окрім новин Київщини та наших міст, я активно читаю новини про закордонні країни, та знаходжу там дуже корисну та потрібну інформацію. Загалом завдяки їх діяльності, я почав більше знаходитися в інформаційному просторі, що на сьогоднішній день неаби як важливо.

0

Вы здесь » Форум Кирова » Отдых в Кирове » Обучение по электробезопасности